Om oss

ola-kjartan

Det hele begynte som et beskjedent enmannsverksted. Fra de spede pionerstadiene i 2006 har vi vokst og utviklet oss til å bli en av de ledende servicebedriftene innen anleggsbransjen i Rogaland.

Les mer om vår historie her

Kontorbygget i Maskinveien består av et verksted, delelager, kurslokaler og administrasjons- og salgslokaler, i tillegg har vi utarbeidet utearealet for å fa utnyttet plassen på best mulig måte.

Vi har i dag 24 medarbeidere innenfor et bredt spekter av fag, og som en godkjent lærebedrift prioriterer vi betydelig ressurser på opplæringen av fremtidens mekanikere.

Gjennom alle disse årene har vi utviklet et sterkt og nært partnerskap med Nasta, og dette samarbeidet har fortsatt å blomstre, inkludert den seneste tilknytningen med Kiesel, en leverandør av spesialmaskiner og utstyr for avfallsbransjen. Kiesel tilbyr også utstyr innen dette spesifikke segmentet. Det er verdt å merke seg at både Nasta og Kiesel har kontorplasser i våre lokaler her i Fosseikeveien.

Fremover ønsker vi å ta bedriften til nye høyder og øke markedsandelen samt arbeide for å bli en enda bedre totalleverandør for våre kunder.